Noord-Brabant2020-07-12T20:57:03+02:00
De leukste gratis uitjes

DAGJE WEG IN NOORD-BRABANT

DAGJE WEG IN NOORD-BRABANT

DE LEUKSTE GRATIS UITJES

DE LEUKSTE GRATIS UITJES

Ga een dagje eropuit in Noord-Brabant

In Noord-Brabant vind je veel prachtige natuur. Kom heerlijk klimmen en klauteren in een natuurbos tijdens een dagje weg in Noord-Brabant. Of loop een blotevoetenpad, maak een fietstocht of wandeling. Bekijk de leukste tips voor een gratis dagje weg.

 • Natuurspeeltuin Zandbos

  In het Zandbos is een leuke speeltuin gemaakt voor kinderen tot en met 12 jaar. De speeltuin, die midden in het bos ligt, is gemaakt van allerlei materialen uit het bos. 🌲 Met bijpassende speelmaterialen is een leuke en leerzame speeltuin gecreëerd. In deze speeltuin kunnen kinderen klimmen en klauteren, hutten bouwen of me...

 • Natuurspeelplek Chaam

  Kom lekker klimmen en klauteren in Natuurspeelbos Chaam. 🌳 Je kunt hier heerlijk spelen. Bouw een mooie hut, klim in bomen of spring over sloten. In dit speelbos vind in tegenstelling tot een speeltuin geen klimtoestellen. Je kunt hier spelen in de natuur. 🍃

  Speciaal voor de kleintjes is er ook een leuk kabouterpad. 🍄 Ontdek de geheimen van de natuur. Lekker een...

 • Kinderboerderij Mek

  Bij kinderboerderij MEK in Oosterhout vind je alle dieren van de kinderboerderij. Schapen, geiten, koeien, kippen, konijnen en nog veel meer. 🐓 Wil je er even lekker tussenuit met de kinderen? Ga een dagje weg en kom langs kinderboerderij MEK.

  Naast de dieren is er ook een kruidentuin, kunnen kin...

 • Blotevoetenpad Brabantse Wal

  Trek je schoenen en sokken uit en ga wandelen. 🦶 Misschien klinkt het vreemd maar het is een unieke belevenis om te lopen over het Blote voetenpad Brabantse wal. Voel het gras, het mos, de steentjes of de modder tussen je tenen. ☘️ Geniet 2,5 kilometer lang van de prachtige natuur op Landgoed Lievensberg.

  Het blotevoetenpad lijkt op een drooggeval...

Dagje uit met korting
Vakantie
Hotelovernachting

Zoek een uitje