Dierentuin2021-01-11T16:58:05+01:00
De leukste gratis uitjes

KORTING VOOR DE DIERENTUIN

KORTING VOOR DE DIERENTUIN

PROFITEER VAN EEN KORTINGSCODE

PROFITEER VAN EEN KORTINGSCODE

Profiteren van een kortingscode voor de dierentuin?

Gezellig dagje naar de dierentuin? Profiteer van korting met een kortingscode voor de dierentuin. Regelmatig profiteer van een geweldige aanbieding of actie voor Burgers’ Zoo, Artis, Blijdorp, Dierenpark Emmen, Ouwehands dierenpark, Avifauna, Dolfinarium of een andere leuke dierentuin. Geniet van een leuk dagje weg met de kinderen. Pak je voordeel!

 • Sale!

  Hoor wat zeehonden vertellen bij Zeehondencentrum Pieterburen

  9,50 6,50

  Al sinds 1971 zorgt er dagelijks een team van toegewijde dierenartsen en zeehondenverzorgers in het Zeehondencentrum in Pieterburen voor zieke, gewonde of verzwakte zeehonden. Inmiddels is het Zeehondencentrum het grootste gespecialiseerde zeehondenziekenhuis van Europa! In het Zeehondencentrum worden ze behandeld, kunnen ze aansterken en uiteindelijk worden ze weer vrijgelaten. Tijdens je bezo...

 • Sale!

  Bewonder, voer en leer over de dieren in Zoo Veldhoven

  14,00 8,95

  Vlakbij Eindhoven vind je Zoo Veldhoven. Voorheen bekend als Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien. Sinds 2013 is het park omgedoopt tot Zoo Veldhoven. De collectie van vooral papegaaiachtigen is toen uitgebreid met roofvogels, flamingo’s, pelikanen en diverse soorten zoogdieren, zoals zebra’s, ringstaartmaki’s en alpaca’s.
  Ga je op bezoek bij Zoo Veldhoven? Dan ...

 • Sale!

  Spot ruim 800 diersoorten vanuit je eigen auto in Thoiry Zoo Safaripark

  29,00 26,00

  Liever het drukke stadsleven van Parijs een dagje achter je laten? Kom naar Zoo safaripark Thoiry, net buiten Parijs en geniet van de wilde dieren, licht tentoonstelling, de speeltuinen en ontdek het kasteel van Thoiry. Vergeet dan ook niet om in het autovrije gedeelte een wandeling te maken door de tuinen van het kasteel.
  Safaripark
  Neem je eigen auto mee het safaripark in en aansc...

 • Sale!

  Ontdek een wereld aan vogels in Vogelpark Avifauna

  18,50 12,25

  Ga op ontdekkingsreis in Vogelpark Avifauna en ga op zoek naar alle dieren die in Vogelpark Avifauna leven. Maak een wandeling door diverse werelddelen en geniet van alle vogels die je ziet, hoort en voelt! Kijk bij het voeren van de pinguïns en pelikanen of voer zelf de Australische honingpapegaai. Ze zijn de hele dag op zoek naar voedsel en jij kunt ze er een handje bij helpen.
  Geniet ...

 • Sale!

  Ontdek de rijke onderwaterwereld bij SEA LIFE Blankenberge!

  19,50 10,75

  Maak bij SEA LIFE Blankenberge een ontdekkingsreis door zeeën, oceanen en meren! Het dierenpark staat garant voor een gezellig en leerzaam dagje weg. Leer leuke feitjes en weetjes over de dieren tijdens educatieve presentaties en loop door de Ocean Tunnel en bewonder verschillende soorten vissen die in de oceaan leven. Hoe bijzonder is dat! Ook kunnen de kids lekker klimmen en klauteren bij Ro...

Pretpark
Dierentuin
Museum
Hotelovernachting
Restaurant
Wellness

Zoek een uitje

Dagje weg naar de dierentuin te duur?

Wil jij een leuk dagje weg met de kinderen? Profiteer dan van een kortingscode voor de dierentuin. Hierdoor betaal je nooit het totale bedrag voor tickets voor de dierentuin maar pak je een geweldige korting. Natuurlijk kan het bedrag in totaal dan nog flink oplopen. Laat jouw budget het niet toe om met het hele gezin een dagje uit naar de dierentuin te gaan? Bekijk dan de gratis uitjes. In Nederland zijn er volop leuke uitjes waar je samen of met de hele familie van kan genieten. Bekijk per provincie de leukste gratis uitjes!

Gratis uitjes
Ga naar de bovenkant